bibliodrama

Hier gedetailleerde informatie over

de opleiding voor deelnemers.

 

Wat is bibliodrama?

Bibliodrama is een methode om je eigen levensverhaal en bijbelverhalen aan elkaar te spiegelen. Spelenderwijs en interactief ontdek je hoe het bijbelverhaal jouw verhaal belicht, en hoe jouw levensverhaal meespeelt in de uitleg van het bijbelverhaal. Deze wisselwerking draagt bij aan de spirituele ontwikkeling van de deelnemers.

 

Wat biedt de opleiding?

Het Centrum voor Bibliodrama biedt een tweejarige opleiding, verdeeld in een algemeen basisjaar waarin deelnemers zich bekwamen in basisvaardigheden voor het ontwerpen en begeleiden van bibliodrama, en een vervolgjaar waarin deelnemers hun kennis, kunde en vaardigheden verdiepen al naar gelang de context waarbinnen en de doelgroep waaraan zij bibliodrama willen geven. Cursisten kunnen kiezen voor de doelgroepen 'jongeren', 'volwassenen' en 'ouderen'. De context kan variƫren van
een gemeente of parochie tot school of instelling.

 

Lees meer...

Als een cursist een klacht heeft over een docent of een bepaald cursusonderdeel zal hij of zij in eerste instantie zelf in overleg treden met de betreffende docent. Wanneer een cursist in het persoonlijk overleg met de docent niet tot een oplossing komt, neemt de cursist via het klachtenformulier contact op met het bestuur.

Lees meer...